Friday, 10 September 2010

BookCrossing is back :)

Bau :) Am petrecut 3 luni cu lacatel la mini-biblioteca noastra; am avut, in schimb, timp sa mai gandim la una-alta si sa mai schimbam una-alta. Incep prin a va spune ca postul asta e un must-read pentru oricine e interesat de CrossWords, deci va rog sa va ciupiti 5 minute din timp si sa'l cititi. Sa incercam o oarecare numerotare, pentru ordine.

1. Regulile de baza au ramas aceleasi. Iei o carte, o citesti, o dai mai departe. O explicatie (cam prea pe) larg gasiti aici...
2. Ca sa ne asiguram ca nu pierdeti lista de carti, am facut o pagina separata pentru ele aici. Inca o data, daca exista o carte pe care o vreti, dar e data, spuneti oricum. Noi va trecem frumos pe lista si apoi cartea ajunge la voi.
3. Sunt cateva persoane care au cerut carti cu putin timp inainte de inceperea vacantei si inca n'am reusit sa ajungem la ele. It's ok, promitem sa va alergam prin liceu cat de curand se poate.
4. Pentru ca ne'am facut maaaaari si acum invatam dimineata, pentru informatii/cereri/relatii/opinii/whatever, puteti veni la P3 pana'n 12-1 si la P7 dupa 12-1.
5. Ni s'a cerut sa facem un fel de banner cu link pentru promovarea pe bloguri. Daca sunteti din Sava (sau cunoasteti multa lume din Sava) si vreti sa ne ajutati putin, simtiti'va liberi sa puneti asta pe blog. (stergand cele doua "*"-uri)
<*a href="http://word-crossing.blogspot.com" target="_blank"><*img src="http://i233.photobucket.com/albums/ee73/Glady_cookies/91dea47e4d9020625ad9323a76c932a9.jpg" border="0">
6. Vrem sa avem o lista pe coperta a treia a fiecarei carti cu oamenii care au citit'o. Prin urmare, am vrea ca pana pe 1 octombrie toate persoanele care au luat o carte sa o aduca la P3 dimineata (ar fi de preferat... daca nu, P7) ca sa lipim o lista. Atat, apoi va luati cartea inapoi, no big deal.
7. Pentru cei ce au carti luate: Am inteles ca anumite carti sunt greu de dat mai departe; ca sa putem tine o oarecare evidenta a cartilor in continuare, aveti o luna (pana pe 13 oct.) sa dati cartea pe care o aveti deja altcuiva. Daca nu reusiti, pe 13/14/15 octombrie le vrem inapoi.
8. Vom incerca sa facem dezbaterile promise - in 2-3 saptamani o sa aveti la avizier o lista cu subiectele posibile si cu zilele cand s'ar putea face si o sa facem o cutie cu biletele unde sa va exprimati liiiiber opinia.
9. Inca o data, atunci cand dati cartea mai departe, veniti sa ne spuneti cui i'ati dat'o. :)

Cam atat, deocamdata. Ar fi folositor daca ati da mai departe linkul catre blog, toata lumea trebuie sa stie ce si cum se intampla.
Si s'aveti un an scolar dragut tare-tare >:D<

No comments:

Post a comment